Vučić: Navijao sam za reprezentaciju Rusije! I još hiljadu puta bih!

Autor: Tanjug

Sport

08.07.2018

12:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas, komentarišući utakmicu Rusija - Hrvatska, da svako u Srbiji ima pravo da navija za koga žželi, da je on lično navijao za Rusiju, kao što bi i uvek da se sretnu ta dva tima, dodavši da ne vidi razlog zašto bi navijao za protivnike Rusije.

RepublikaFoto: Tanjug/F. KRAINČANIĆ
Vučić je u nedelju bio u poseti "Teleoptiku"

- Gledao sam utakmicu, drugo poluvreme i produžžetke, navijao sam za Rusiju. Pošto su me neki kritikovali... to je moje pravo. Srbija je demokartsko društvo u kojem svako možže da navija za koga žželi - rekao je Vučić novinarima posle obilaska fabrike Teleoptik.

Kažže da je i pre utamice rekao da Hrvatska ima bolji tim, ali da ne vidi razlog zbog čega bi navijao za protivnike Rusije.

- Ni ja nisam fasciniran mnogo čime. Nisam oduševljen Tompsonovim pesmama. I hiljadu puta da bude takva utakmica navijao bih za Rusiju. Pa neka se nerviraju oni koji žele da se dodvore nekima na Zapadu - kaže Vučić.

Kometarišući to kako je RTS prenosio utakmice sa Hrvatskom, zbog čega je bilo kritika, Vučić kažže da je prvi prenos bio dobar, drugi previše navijački i da je posle toga "isključio ton".

- Neka prenose kako hoće. Nije mi važžan ton - rekao je on.

Hrvatska je pobedila Rusiju posle izvođenja jedanaesteraca i plasirala se u polufinale Mundijala, a utakmicu je pratila i hravatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović, a kako navode mediji, posle utakmice slavilo se uz Tompsonove pesme.

Vučić kažže da sada ne zna za koga da navija, primetivši da će Engleska izgleda imati više navijača u Srbiji nego što je ikad mogla da zamisli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (17)

Loading
Jasno_kao_dan

08.07.2018 12:35

Podrzavam od reci do reci. Svi koji ste navijali za Hrvatsku, pravac na njihovu obalu Jadrana i cuvajte sva stakla na autu. I tablice!

Petar

08.07.2018 12:36

Uvek smo uz pravoslavnu rusku bracu!

Sava

08.07.2018 12:48

Vecina nas je navijala za bracu Ruse.

Nemanja

08.07.2018 12:57

Braćo Rusi, Srbija je uz Vas!