Hrvati u problemu pred meč sa Englezima

Autor:

Sport

09.07.2018

08:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvatska u sredu (20.00) protiv Engleske u borbi za finale Svetskog prvenstva, a pitanje je da li će Šime Vrsaljko moći da pomogne saigračima.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Šime Vrsaljko

- On ima problem sa kolenom, ali još je rano da govorimo o tome da li će biti spreman za meč sa Engleskom. Videćemo - poručio je Dalić .

S druge strane, španska "Marka" prenela je da će fudbaler Atletiko Madrida sigurno propustiti meč protiv Engleske. Isti izvor navodi da hrvatskog reprezentativca očekuje duža pauza, a detaljni pregledi, koji bi trebalo da budu obavljeni u toku dana, pokazaće koliko će Vrsaljko odustvovati.

Vrsaljko je odigrao četiri od ukupno pet mečeva u Rusiji, jedino nije nastupao na poslednjem duelu grupne faze protiv Islanda.

On je protiv Nigerije, Argentine i Danske, meč koji su Hrvati dobili posle izvođenja jedanaesteraca, sve vreme bio na terenu, a duel protiv Rusije u četvrtfinalu bio je primoran da završi u 97. minutu zbog povrede.

Ukoliko desni bek selekcije Hrvatske ne bude bio u stanju da nastupi na meču protiv Engleske, zameniće ga Vedran Ćorluka, koji je to učinio i protiv Rusije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading