Dalić pred meč sa Englezima: ZAUSTAVILI SMO MESIJA, ZAUSTAVIĆEMO I KEJNA!

Autor:

Sport

09.07.2018

17:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pred polufinalni meč Mundijala između Engleza i Hrvata selektor "kockastih" Zlatko Dalić odiše optimizmom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Dalić: Ne postoje očigledne slabosti u engleskoj selekciji

Iako Englezi imaju velikog aduta u vidu napadača Harija Kejna, koji je do sada u Rusiji postigao šest golova, Dalić ne očekuje da on ugrozi Danijela Subašića u sredu uveče.

- Kejn je prvi strelac, nije ga lako zaustaviti. Ali imamo vrhunske štopere. Uspeli smo da zaustavimo Lionela Mesija i Kristijana Eriksena, nadam se da ćemo i Kejna - rekao je Dalić. 

Sa druge strane hrvatski selektor smatra i da su pojedine priče o manama engleske selekcije naduvane i preterane.

- Ne bih rekao da postoje neke očigledne slabosti. Oni su u polufinalu, to dovoljno govori. Pokazali su u dosadašnjim utakmicama da igraju direktan fudbal, brz. Odlični su iz prekida, njihovi visoki igrači su opasni prilikom kornera. Mislim da je Sterling važan igrač jer je vrlo brz, a u kombinaciji sa Kejnom je izuzetno opasan - istakao je selektor Hrvatske. 

Hrvati će detaljno analizirati Engleze do srede. 

- Izborili su se sa Švedskom relativno lako, znamo da su težak protivnik, poštujemo ih. Ali verujemo u svoju snagu, ne plašimo se Engleske - zaključio je Dalić. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading