I TO JE MOGUĆE: I Subašićev otac Jovo zaboravio svoje poreklo

Autor:

Sport

10.07.2018

16:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danijel Subašić je zaboravio svoje poreklo. A nešto slično je uradio i njegov otac Jovo. On je poput svog sina odbacio činjenicu da je Srbin.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

- Šta da vam kažem, srce mi je kao kuća, jer je moj Danijel ponos Hrvatske! Ne mogu opisati emocije koje su me pucale dok se odvijala prava drama kod izvođenja penala. Gledam fudbal otkad znam za sebe, gledao sam i neke ranije važne utakmice u kojima je moj sin imao zapaženu ulogu, ili odlučujuću, međutim, ovako nešto teško se može ponoviti – kazao je za Zadarski.hr Jovo.

On nije pričao o prošlosti svog naslednika.

- Iskreno, noć posle velikog i stresnog okršaja s Dancima, nisam mogao oka sklopiti od uzbuđenja. Zvali su nas prijatelji iz svih krajeva sveta, čestitali nam. I kako onda da ne budem ponosan na sina koji je od svoje šeste godine uz fudbal i sport koji mu je doneo toliko radosti.  Glavno da se mi svi veselimo radi Hrvatske. I još ćemo!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vesna

15.07.2018 22:02

Ne moze drugacije jer hrvati ne priznaju da u Hrvatskoj zive Srbi. Ili se pokatolicis ili se selis, to je zapadna demokratija. Pa sta mislite da je u Sloveniji bolje ili Albaniji. Ta tri naroda su bratska i najslicniji u mrznji do nas niko im nije ravan. Da se dele nagrade onima koji navise mrze Srbe, hrvati slovenci i albanci bi delili prvo mesto.