(VIDEO) Stvari se otele kontroli: FRANCUZI SLAVILI PROLAZ U FINALE, PA DEMOLIRALI PARIZ!

Autor:

Sport

11.07.2018

08:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači Francuske su proslavili na ulicama Parizan plasman njihove selekcije u finale Svetskog prvenstva, a tom prilikom nisu imali mere.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mladi huligani iz Pariza preterali sa slavljem

Veliki broj građana Pariza se okupio u centru grada kako bi preko video-bima posmatrali duel "trikolora" sa Belgijom, ali su po završetku meča napravili pravi haos na ulicama "Grada svetlosti".

Ispaljivane su rakete, paljene baklje, pušten je i vatromet, a na kraju došlo je i do sukoba s policijom. Navijači su na snage reda bacali kamenice, flaše, baklje, a sukob policije i huligana je trajao nekoliko sati. 

Na kraju su na ulice izašli pripadnici žandarmerije i kontradiverzione jedinice, koji su upotrebili čak i suzavac kako bi rasterali razularene navijače. Sat vremena, ili nešto više po okončanju susreta pojedini delovi Pariza bili su u plamenu, a grad je izgledao kao bojno polje, javlja BBC.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading