Grizman oštro odgovorio Kurtoi a potom rekao: ŽELIM "BOGINJU"

Autor:

Sport

13.07.2018

14:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Francuski napadač Antoan Grizman je oštro odgovorio belgijskom golmanu Tibou Kurtoi koji je kritikovao način na koji su Francuzi prošli u finale Svetskog prvenstva.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Antoan Grizman

Francuska je Belgiju pobedila 1:0 golom Bleza Matuidija, a posle tog gola nisu pokazali mnogo. Utakmica je bila nezanimljiva, a zbog toga su belgijski reprezentativci bili veoma ljuti i kivni. Kritikovali su francuski način dobijanja utakmica, pa je Tibo Kurtoa rekao da je pobedio anti-fudbal.

- Kurtoa je igrao za Atletiko i bio je šampion Španije sa tim timom. Da li misli da Čelsi igra kao Barselona? Ne zanima me kako, želim samo da dodam tu drugu zvezdicu iznad našeg grba na dresu. To je sve - odgovorio je na kritike bivšeg saigrača Antoan Grizman.

Fudbaler Atletika je inače poručio, kao i mnogi drugi fudbaleri, da ga Zlatna lopta ne zanima.

- Da li ću uzeti Zlatnu loptu ili ne to me stvarno ne zanima iskreno. Želim da osvojim Svetski kup i moraćemo da damo sve od sebe kako bi smo uspeli u tome. Sanjao sam o tome kada sam bio dečak i sve bih učinio da podignem tajtrofej - dodao je Grizman.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading