OTVORIO JE DUŠU - Tošić: Protiv Brazila smo Bane i ja morali da igramo

Autor:

Sport

15.07.2018

07:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Duško Tošić još uvek razmišlja o Svetskom prvenstvu. Iskusni defanzivac smatra da je za njega moralo da bude mesta u meču sa Brazilom.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ

- Pred Brazil, nisam znao da neću igrati, niti mi je selektor nešto rekao. On je taj koji bira sastav, on je taj koji snosi odgovornost bilo pobedili, ili izgubili. Nisam ja Ramos, pa da mi je mesto u timu zagarantovano. Jesam bio razočaran kao i svaki igrač kad ne igra, to je prirodno. Ja mnogo volim Veljkovića i Milenkovića, oni su budućnost našeg fudbala, dobri su momci i pošteno su radili i borili se za mesto kao svaki igrač. Moje mišljenje je da je trebalo da igramo Bane i ja. Ne znam da li bismo pobedili, ali sigurno je da imamo u nogama milion takvih utakmica i da bismo znali kako sa Brazilcima - rekao je Tošić a prenose beogradski mediji.

Iskusni defanzivac se ne plaši posledica.

- Ja sam sve ovo što govorim vama rekao onima kome je trebalo, ne plašim se posledica, svako ima pravo na svoje mišljenje. Nikada se preko reprezentacije nisam prodavao i tražio korist od nje. Mnogo sam ispaštao zbog reprezentacije pošto je volim i ne kajem se i nikada neću. Ne interesuje me šta će neko reći posle ovoga, ali opet kažem, to je moje mišljenje - zaključio je Tošić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading