Mundijal srušio antiruske mitove

Autor: Tanjug

Sport

15.07.2018

08:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svetsko prvenstvo u Fudbalu u Rusiji uspešno je razbilo antiruske mitove i predrasude, rekao je predsednik Rusije Vladimir Putin na otvaranju gala koncerta u Boljšoj teatru.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

- Rusija se opsežno i odgovorno spremala za šampionat i iskreno nam je drago što je bio uspešan i ujedinio je milione ljudi - rekao je Putin, dodajući da su njihove napore pohvalili sportisti, predstavnici medija i obožavatelji sporta.

Putin je naglasio da su ljubitelji sporta dolaskom u Rusiju da podrže svoje reprezentacije pokazali raznolikost međunarodne fudbalske porodice.

- Međutim, glavno je da su pokazali svoje najbolje osobine, što su prijateljstvo, duhovno jedinstvo, vernost principima sporta i ideali jednakosti i međusobnog poštovanja - rekao je Putin.

On je za kraj naglasio da mu je drago što su svi gosti u Rusiji videli sve svojim očima i da su se mitovi i predrasude urušili.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading