Evo ko je hteo da prebije Mesija

Autor:

Sport

16.07.2018

12:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lionel Mesi je daleke 2011. godine mogao ozbiljno da nadrlja. Njega je tada hteo da bije saigrač iz reprezentacije Nikolas Burdiso.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

BIlo je neugodno, a morali su da reaguju i saigrači.

- Ljutio se i vređao me, pošto nikako nisam mogao da mu dodam loptu. Delovalo je zaista užasno na terenu. Prva stvar koju sam uradio je bila da ga sačekam u svlačionici, ali saigrači su znali šta će se desiti, pa su sprečili fizički kontakt. Mesi je snažna ličnost, ali i ja sam takav. Sve se dobro završilo, na kraju. Takve stvari se dešavaju - ispričao je Nikolas Burdiso.

Mesi nije isti prema svim saigračima. Koga voli, za njega je uvek tu, ali u suprotnom ume da bude više nego neugodan. Upravo je on stopirao dolazak Grizmana u Barsu, kako njegov drug Luis Suarez ne bi izgubio mesto u timu. Ume da bude i vrlo negativan, a ko zna šta bi bilo da ga je Burdiso tada "propustio kroz šake".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading