KONAČNO JE OTKRILA - Kolinda: Evo zašto sam se ČUDNO ponašala posle finala

Autor:

Sport

19.07.2018

14:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednica Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović bila je prava zvezda finala Svetskog prvenstva. Napravila je svoj mali šou, a neki Hrvati smatrali su da je prešla svaku granicu dobrog ukusa. Ona je nekoliko dana kasnije pokušala da se opravda.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

- Nisam mogla da izdržim. Jutros nisam mogla da spavam od uzbuđenja, pomešanih osećanja i ponosa i radosti, a malo i tuge što nismo pobedili, jer smo zaista bili bolji. To nam svi priznaju, čak i predsednik Makron. Falilo je malo sreće. Neizmerno mi je drago što nas ceo svet doživljava, ne samo kao moralne pobednike, nego pobednike koji su osvojili srca - kazala je predsednica Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović pre nekoliko dana za RTL.

On je objasnila zašto se "čudno" ponašala posle finala.

- Htela sam da budem čovek, da pokažem kako svi volimo svoju domovinu i reprezentaciju, koliko smo ponosni na njih i koliki je to bio trenutak za Hrvatsku, državu koja nije velika brojem ljudi i prostorom državnim, ali je ogromna u srcu i koja je napravila ogroman uspeh - objasnila je ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading