OTKRIVENO: Evo zašto Modrić krije da mu je MAJKA SRPKINJA

Autor:

Sport

20.07.2018

16:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvao je Tompsona na slavlje posle Svetskog prvenstva, ali ne može da pobegne od činjenica... Ujak Luke Modrića je Jovo Dopuđ čovek koji je svedočio pred Haškim tribunalom protiv ratnog zločinca Ante Gotovine.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Modrić je kao dete sa porodicom izbegao u Zadar. A roditelji su morali da kriju veliku tajnu...Ko zna šta bi se desilo sa njima da se saznalo da je njegova majka Srpkinja iz Kruševa, a da je ujak major u vojsci Republike Srpske Krajine.

Jovan Dopuđ je rođak Radojke Dopuđ, Lukine majke, a oboje su iz sela Kruševa pored Obrovca.

On se 1995. godine preselio u Srbiju, a prošle godine je preminuo. Lukin ujak je 2008. godine bio svedok Haškog tribunala u postupku protiv generala Ante Gotovine. 

Modrić sve to krije... Ali istina uvek izađe na videlo...

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Tanja

31.08.2018 10:26

Vazno je tko je on i kao se on osjeca!!Ako je netko iz Hrvatske i pravoslavne je vjere to ne znaci da je Srbin ili Srpkinja.Isto tako Lukina majka.Krusevo je u Hrvatskoj,i ako se sama ne izjasnjuje da je Srpkinja,onda je Hrvatica pravoslavne vjere!Jedno je Nacionalnost a drugo je vjera!Covjek moze biti i bez vjere,jel tako?

@Tanja

06.12.2023 14:40

@Tanja - Samo su Srbi pravoslavci u Hrvatskoj, a morali su da kriju tko su i sto su, sad bi da ih ubacite po hrvatske pravislavce koji ne postoje. Nece to tako lako proci.