PROSLAVLJENI TENISER IZNENADIO: Drago mi je što je Đoković izgubio u Londonu!

Autor:

Sport

23.11.2018

18:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Greg Rusedski, nekada četvrti teniser sveta, rekao je kako je već došlo do revolucije u tenisu i da će Novak Đoković dominirati u 2019. godini ukoliko uspe da se izbori sa predvodnicima nove generacije sa kojima je imao najviše problema u protekloj sezoni.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković i Aleksandar Zverev

Novak je izgubio poslednja dva finala, na Mastersu u Parizu i Završnom turniru u Londonu, u kojem su od njega bili bolji Karen Hačanov i Aleksander Zverev.

- Finale je bilo spektakularno, zvezda je rođena i to je upravo ono što je muškom tenisu bilo potrebno jer smo svi govorili da će Đoković dominirati u 2019. godine. Ali ova mlada generacija je uspela da pobedi Đokovića- rekao je Rusedski. 

Britanac je naveo da je srpski igrač imao najviše problema upravo sa predvodnicima nove generacije.

- Stefanos Cicipas, Karen Hačanov i sada Zverev su jedini igrači od kojih je izgubio u poslednjih šest meseci. To je ono što nam je potrebno – nova generacija mora da istupi i veruje da može da savlada najbolje na svetu- rekao je Rusedski.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Na kraju, Greg se osvrnuo i na učinak nemačkog tenisera na poslednjem turniru u sezoni. 


- Jednostavno, bio je previše dobar. Pobedio je Rodžera Federera i Đokovića dan za danom na Završnom turniru. Ne verujem da se to ikada desilo na ovom turniru. Konačno mladi momci iskaču i 2019. će biti veoma zanimljiva za muški tenis- zaključio je Rusedski.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading