Novakov teniski otac otkrio u čemu je Đokovićeva ISTINSKA VELIČINA!

Autor:

Sport

25.11.2018

11:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni hrvatski teniski stručnjak Nikola Pilić govorio je o najboljem teniseru sveta. Pilić kaže da je Novak njegov teniski sin zato što ga, za razliku od mnogih drugih, nikada nije zaboravio.

RepublikaFoto: Starsport
Nikola Pilić

Pilić se u razgovoru za hrvatski portal "100 odsto" dotakao i Novaka Đokovića i posebnog odnosa koji ima sa srpskim teniserom.

- Novak moj teniski sin? Pa da, mogu da se složim s tim. Bavio sam se njim kad je imao 15-16 godina, kad smo sarađivali u akademiji. Ono što kod njega posebno cenim je to što on, za razliku od brojnih drugih asova s kojima sam sarađivao, nikad nije zaboravio. I to je njegova istinska veličina. Evo, upravo mi je pre nekoliko minuta poslao poruku s jednog ostrva gde se odmara sa suprugom, ja sam mu čestitao na fenomenalnoj sezoni - rekao je Pilić.

On je istakao da je Đoković napravio ogroman uspeh u 2018. godini, ali i da je, za razliku od mnogih, bio siguran da će se Novak vratiti u vrh.

- To šta je on napravio u samo nekoliko meseci apsolutno je čudo. Nisam ni ja verovao da će ovako da završi godinu. Kad je išao u Ameriku, tamo u martu, kada je bio van forme, zvali su me novinari iz Srbije i doslovno ga "pokopavali", ali ja sam im samo govorio, "čekajte, čekajte". Svi mi znamo njegov kvalitet i svaka mu čast na tome. Ova sezona je sjajna zbog toga što se tako vratio i svima očitao lekciju, a još je impresivnija ona iz 2016. godine kad je imao skoro 17.000 poena - naglasio je Nikola Pilić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading