TONI NADAL OTKRIO: Evo do kada će igrati Španac i zašto ga je Đoković razočarao!

Autor:

Sport

30.11.2018

10:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji trener Radaela Nadala Toni Nadala osvrnuo se na trenutni poredak u "belom" sportu i otkrio da trunutno drugi reket sveta ima želju da igra još nekoliko godina. Tonija je iznenadilo to što Novak nije uspeo da osvoji Završni turnir u Londonu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Toni i Rafael Nadal

Toni je napustio tim drugog tenisera sveta u novembru prošle godine. Mesto prvog trenera preuzeo je Karlos Moja.

Povrede ni ove sezone nisu zaobišle "kralja šljake".

- Svi imaju rok trajanja. Kada Rafa primeti da je vreme da se oprosti od tenisa, on će to i učiniti. Koliko znam, želi da igra još nekoliko godina. Ukoliko mu telo dozvoli, tako će i biti- rekao je španski stručnjak.

U međuvremenu, Đoković se vratio na prvo mesto ATP liste i postao prvi teniser u istoriji koji je bio van Top 20, a koji je godinu završio na vrhu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

- Istina je da sam od početka govorio da će se Đoković vratiti onda kada bude želeo, jer je suviše kvalitetan da bi ga iko otpisivao. Izenenadilo me je što je stao na kraju- rekao je Toni.

Španac se osvrnuo na smenu generacija u tenisu.

- Mladi su napravili veliki korak ove sezone. Hačanov je pobedio Đokovića u Parizu, Zverev je savladao Noleta u Londonu. Dobra je to generacija, sa Ćorićem i Timom koji treba da naprave finalni korak. Đoković, Federer i Rafa znaju da će ubuduće morati da se bore s njima- rekao je Nadal.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading