ŠTA JE NOVAK PO VEROISPOVESTI? Đoković konačno otkrio u šta veruje!

Autor:

Sport

20.12.2018

18:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniser, Novak Đoković u opsežnom intervjuu "Šortlistu" govorio je o tome u šta zaista veruje, šta je misija ljudskog roda, šta je Bog i još jednom pokazao zašto je jedinstvena ličnost u svetu tenisa.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Prvi reket sveta

Novak je govorio o mračnom mestu na kome je bio, dok su se zidovi spajali, a njega hvatala panika, podsećajući na krizni period svoje karijere. Ali, to o tome je i ranije pričao.

Međutim, sada je prvi put otkrio u šta zaista veruje.

Javnost godinama unazad spekuliše da li je Novak posvećeni pravoslavac ili nešto drugo, naročito u vreme dok je uz sebe imao "gurua" Pepea Imaza. Otkud ima tako rigorozan jelovnik, šta mu zapravo znače meditacija i joga?

Da je zaista poseban, naglašava autor, svedoči i njegov sopstveni opis na "Tviteru", gde vrhunski sportisti najčešće u dve, tri reči kažu sve o sebi, dok Novak poručuje:

"Smej se dokle god dišeš, voli dokle god živiš!"

Pravo u metu. To je Novak Đoković.

- Verujem da je naša misija da dostignemo višu frekvenciju vodeći brigu o sebi i to istražujući i poštujući sopstveni "avatar", svoje telo, i radeći to pojačavamo vibraciju cele planete- počinje Nole priču.

Ako nemate pojma o čemu Novak priča, to znači da se obraća vama, konstatuje autor, a Đoković nastavlja.

- Mi smo povezani između sebe, kao i sa prirodom, (planetom) Zemljom, univerzumom... u energetskom smislu više vibracije. Kako god to da shvatite, osećam kao da postoji viša sila koja je stvorila sve ovo i sve nas, a mi samo dobijamo pomoć- rekao je Đoković.

Novaka je zaintrigirao dokumentarni film "Transcedentnost - živi život izvan običnog".

- Postoji nešto što nazivamo telepatijom. Ili ono što nazivamo telekinezom, ili instiktom, intuicijom. Osećam kao da su to darovi više sile, Boga, čega god, dozvoljavaju nam da razumemo tu višu silu i viši poredak u sebi samima. Imamo moć da programiramo našu podsvest. Za mene reč transcedentno predstavlja transcedenciju (prelazak) iz stanja niže fizičke vibracije u višu vibraciju razumevanja ko smo zapravo mi- rekao je Novak Đoković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading