Deda Mraz poranio u Šumadiju zahvaljujući Fondaciji Novak Đoković

Autor:

Sport

23.12.2018

10:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fondacija Novak Đoković je, na svečanoj dodeli u Centru za kulturu Smederevo, uručila 185 novogodišnjih paketića mališanima iz hraniteljskih porodica sa teritorije Miloševca, Velike Plane, Smederevske Palanke i Smedereva.

RepublikaFoto: promofoto
Fondacija Novak Đoković

Pokloni za decu uzrasta od jedne do 10 godina i ove godine obezbeđeni su zahvaljujući nesebičnoj pomoći partnera iz kompanija Kosili, Aqva Viva, Ernst & Young i Chips way, novosadskog BIG šoping centra, zatim izdavačke kuće Pčelica, dok su održavanje i organizaciju dodele paketića podržali Centar za kulturu Smederevo, Gebruder Weiss i Lasta.

Marko Kovačević, projektni menadžer u Fondaciji Novak Đoković podsetio je da su praznici vreme kada svoj našoj deci treba da pružimo posebnu pažnju.

- Fondacija Novak Đoković već šest godina blisko sarađuje sa Centrima za porodični smeštaj i usvojenje u Beogradu, Kragujevcu, Ćupriji i Rumi. Zajedno sa njima, kao i sa Udruženjem hranitelja iz Beograda, organizujemo novogodišnje proslave za decu u hraniteljskim porodicama. Pored paketića, kojima se ovi mališani tradicionalno najviše obraduju, pažljivo osmišljamo i niz dodatnih aktivnosti kako bi im ovaj događaj ostao u najlepšem sećanju - naveo je Kovačević.

RepublikaFoto: promofoto

- U svemu ovome ne bismo uspeli bez neizmerne posvećenosti i podrške naših partnera, kojima se zahvaljujem, u ime Fondacije i sve prisutne dece. U godinama za nama, ulepšali smo praznike i usrećili čak 885 najmlađih. Oni su dokaz i potvrda toga da zajedno možemo mnogo - zaključio je, rekavši da ova dodela deci iz hraniteljskih porodica pokazuje da postoji neko ko uvek misli na njih.

Ove godine, osim radionica, društvenih igara, muzike i fotografisanja sa Deda Mrazom i paketićima, organizovane su i dve predstave, u izvedbi Čiča Mišinog pozorišta i Studija za animaciju dece Čigra, tako da su svi mališani, bez obzira na uzrast, podjednako uživali i radovali se, a široki osmesi nisu silazili sa njihovih lica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading