NEVEROVATNA PRIČA: Federer je promenio život jednom čoveku, a da o tome nije imao pojma!

Autor:

Sport

23.12.2018

17:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši peruanski teniser Rodolfo Rake otkrio je kako mu je Rodžer Federer promenio život a da toga nije ni svestan.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rodžer Federer

Rake nije uspeo u tenisu, davno je završio karijeru i jako je uspešan u poslu koji nema veze sa sportom, a na tome je zahvalan proslavljenom Švajcarcu.

Naime, Rake je u juniorskoj konkurenciji na jednom turniru u Italiji davne 1996. godine uspeo da savlada Federera. Nije ni sanjao koliko će mu taj trijumf značiti desetak godina kasnije.

- Kada sam otišao na prvi razgovor za posao, osoba koja je radila intervju je pogledala moj CV i videla da sam pod "ostalo" naveo da sam bio teniser i da sam jednom prilikom pobedio Federera. Upitao me je da li je to stvarno tačno, a ja sam onda ispričao celu priču. Te 2005. godine Federer je bio neprikosnoven u tenisu- rekao je Rake.

Šef je bio toliko impresioniran da ga je odmah zaposlio.

- Odmah zatim šef mi je poručio: Ako si uspeo da pobediš nekog takvog, onda zaslužuješ da ti dam priliku' Da nisam pobedio Federera, ne bih sada bio tu gde jesam- kaže Rake.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading