Nole u novu sezonu kreće sa NAJVEĆOM mogućom podrškom!

Autor:

Sport

24.12.2018

18:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vreme je za novu sezonu... Novak Đoković u ponedeljak je stigao u Abu Dabi, gde ga krajem nedelje očekuje egzibicioni Mubadala turnir. Nole će imati i veliku podršku.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Novak je u Abu Dabi doputovao sa porodicom: suprugom Jelenom, sinom Stefanom i ćerkicom Tarom, ali i sa  Miljanom Amanovićem,  fizioterapeutom, koji se nedavno vratio u tim srpskig asa.

Novak Đoković će kao prvi nosilac i predvodnik žreba biti slobodan prvog dana, da bi u polufinalu 28. decembra u 16 časova po srednjevropskom vremenu igrao protiv boljeg iz duela Karen Kačanov – Dominik Tim.

 

 

U prvom polufinalnom meču od 14 časova po srednjeevropskom vremenu, Španac Rafael Nadal čeka pobednika susreta Kevin Anderson – Hjeon Čung.

Finalni okršaj odigraće se u subotu, 29. decembra u 16 časova po srednjevropskom vremenu, dok je meč za treće mesto nešto ranije (u 14h po srednjeevropskom vremenu).

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading