Nole je nekada želeo uspeh, a sada...

Autor:

Sport

27.12.2018

13:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser sveta Novak Đoković istakao je da preko tenisa želi da prenese određene vrednosti na mlađe generacije.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Prvi reket sveta

Srbin će u petak odigrati prvi meč od finala Završnog mastersa u Londonu. U polufinalu egzibicionog Mubadala šampionata igraće protiv pobednika meča Dominik Tim - Karen Hačanov.

- Bilo je ovo uzbudljivih 12 meseci. prošle godine sam u ovo vreme i dalje imao problema sa povredom lakta, zbog čega sam kasnije morao na operaciju. Međutim, kroz taj proces sam naučio mnogo o sebi kao teniseru i kao osobi. Morao sam da budem uporan i naporno radim kako bih okrenuo stvari u svoju korist- rekao je u Abu Dabiju Đoković.

Novak je potpuno promenio pristup tenisu.

- Ne želim da ostvarujem uspehe na terenu samo zarad uspeha. To sam želeo pre nekih pet godina. Za mene, tenis je platforma za druge stvari, želim preko njega da delim vrednosti, da prenesem neku poruku mladim generacijama. Na kraju, teren je prostor na kome se suočavam sa izazovima svake vrste. To je škola života- rekao je prvi reket sveta.

Iz Abu Dabija prvi teniser sveta će otići u Dohu, gde će i zvanično početi novu sezonu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading