Federer slavio protiv Serene

Autor:

Sport

01.01.2019

17:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teniska reprezentacija Švajcarske savladala je Sjedinjene Države na Hopman kupu, a odlučujući poen doneli su joj Rodžer Federer i Belinda Benčić trijumfom u miksu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rodžer Federer

Upravo taj meč se našao u centru pažnje pošto se sa jedne strane našao Federer, a sa druge Serena Vilijams. Oboje su rekorderi po broju Gren slem titula u singlu u open eri tenisa, a to im je bio prvi susret na terenu u karijerama.

Federer i Benčićeva su u tom meču slavili protiv Serene i Frensisa Tijafoa sa 4:2, 4:3 (7:3). Švajcarskom timu je po jedan brejk u svakom od setova bio dovoljan za trijumf, a zanimljivo je da su Vilijamsova i Tijafo imali samo jednu šansu da oduzmu servis rivalima tokom celog meča.

Prethodno je Federer slavio protiv Tijafoa sa 6:4, 6:1, dok je Serena bila bolja od Benčićeve sa 4:6, 6:4, 6:3.


Švajcarska je tako došla do druge pobede u Pertu, dok su Amerikanci doživeli i drugi poraz. U narednom kolu Serena i Tijafo igraju sa Britancima, dok će švajcarskom paru rival biti Grčka.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading