Đoković: Razočaran sam...

Autor:

Sport

04.01.2019

08:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser sveta Novak Đoković smatra da na turniru u Dohi još nije pokazao svoju najbolju igru, a takođe žali za propuštenom šansom da zajedno sa bratom Markom postigne veći uspeh.

Prvi reket sveta

Srbin je ostvario tri trijumfa na prvom turniru u sezoni, pošto je maksimalnim rezultatom savladao Damira Džumhura, a onda u tri seta slavio protiv Martona Fučoviča i Nikoloza Basilašvilija.

- Osećam da mogu da igram još bolje, da mogu da budem na višem nivou. Ali uzimajući u obzir sve okolnosti, uspeo sam da odigram dobro protiv Basilašvilija, igrača koji voli da udara brzo i jako. Bilo je teško predvideti gde će loptica otići- rekao je Đoković.

U polufinalu Novak će igrati protiv Roberta Batiste Aguta. Za drugo mesto u finalu boriće se Tomaš Berdih i Marko Čekinato.

Novak se već borio za finale turnira u Dohi, ali u konkurenciji parova. Sa bratom Markom je poražen od Davida Gofana i Pjer-Igo Erbera, uprkos tri meč lopte.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

- Želeli smo da pobedimo, tako da ovakav poraz boli. Međutim, uspeli smo da igramo na vrlo visokom nivou, što je neverovatno. Odlično smo se osećali. Razočaravajuće je što smo bili tako blizu i nismo uspeli, ali bilo je ovo dobro iskustvo. Zahvalan sam što sam ga doživeo sa bratom- rekao je Novak.

Pre turnira u Kataru braća Đoković su izgubila svih pet mečeva odigranih u paru.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading