Srbi kreću u pohod na Australijan open!

Autor:

Sport

07.01.2019

11:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Večeras od ponoći po srednjoevropskom vremenu počinju kvalifikacije za Australijan open. Prvog dana na terenu će se naći troje naših igrača: međusobni duel odigraće Nikola Milojević i Peđa Krstin, što znači da će Srbija sigurno imati barem jednog predstavnika u drugom kolu. Njihov duel počeće oko sedam ujutru po našem vremenu.

RepublikaFoto: Viktor Červяkov
Olga Danilović

Nekoliko sati ranije (oko 1.30 sati) na terenima Melburn parka naći će se i Olga Danilović, koja se će se sastati sa Igom Sjvatek, 17-godišnjakinjom iz Poljske koja zauzima 186. mesto na WTA listi.

Osim njih, nastup na prvom Grend slemu sezone pokušaće da izbore Dejana Radanović (protivnica će joj biti Vitalija Djatčenko), kao i Ivana Jorović koja na startu igra sa Kineskinjom Sinjun Han.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ivana Jorović

Viktor Troicki će posle mnogo vremena igrati kvalifikacije u Australiji, ali neće imati lak posao – rival mu je Nikola Mau. Francuz je pao na 190. poziciju, ali je daleko kvalitetniji igrač od onoga što kaže plasma.

Miomir Kecmanović je 16. nosilac u kvalifikacijama i igraće na startu sa Italijanom Đanlukom Kincijem. Janko Tipsarević igraće sa Džejsonom Kublerom (Australija).

Glavni žreb Australijan opena počinje 14. januara.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading