NADAL ZAGRMEO: Ako Novak hoće nešto da mi kaže, neka dođe do mene!

Autor:

Sport

14.01.2019

12:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španski teniser, Rafael Nadal je uspešno prebrodio prvo kolo i vratio se u velikom svetlu posle povrede.

Drugi i prvi reket sveta!

Nadal se plasirao u drugo kolo Australijan Opena, pošto je savladao domaćeg predstavnika Džejmsa Dakvorta. Španac je ostvario prvu pobedu još od US Opena.

Nadal je na "Rod Lejver" areni 237. igrača na ATP listi savladao rezultatom 6:4, 6:3, 7:5.

- Nisam pretrpeo brejk zato što sam promenio servis. Igrao sam protiv agresivnog igrača. Radio je ono što mu inače donosi rezultat. Igrao je pametnu. Ipak, dobro sam servirao. Ne znam sada koji je procenat bio, ali zadovoljan sam pobedom- rekao je drugi na svetu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Drugi reket sveta je imao dosta problema sa povredama, ali uspeo je da se vrati u formu.

- Osećam se dobro. Normalno je da bude malo problema na početku, ali osećam da sam svakim danom sve bolji. Ovo je važna pobeda jer je došla posle mnogo vremena- rekao je Nadal.

Kako je Rodžer Federer u nedelju najavio da će razgovarati sa Novakom Đokovićem i Nadalom zbog situacije u tenisu, novinare je zanimalo da li je Španac potražio Srbina koji je predsedenik Saveta igrača.

- Nisam više u Savetu igrača, nisam upoznat sa situacijom niti su me obavestili o dešavanjima. Neću ići ni kod koga. Oni koji su u Savetu treba da dođu do mene i pitaju me za mišljenje. To više nije moj posao. Ako baš hoćete da znate, verujem u dugoročne projekte. Zato smatram da česte promene nisu dobre, jer ne može projekat da se razvije ako se konstantno nešto menja- rekao je Nadal.

U drugom kolu slavni Španac će igrati potiv Metjua Ebdena iz Australije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading