Da li verovati Nadalu kada ovo kaže?

Autor:

Sport

18.01.2019

15:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španac Rafael Nadal primetio je da su mladi teniseri sve bolji, te očekuje zanimljiv meč između Novaka Đokovića i Denisa Šapovalova.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rafael Nadal

Drugi teniser sveta 12. put u karijeri plasirao se u osminu finala Australijan Opena, pošto je savladao mladog Australijanca Aleksa de Minora sa 6:1, 6:2, 6:4.

- Odigrao sam dobar meč, pogotovo tokom prva dva seta. Znao sam da je opasan, zato sam želeo da se oseća nemoćnim. Dobar sam bio na servisu, odlično sam se kretao. Napredovao sam iz meča u meč, zadovoljan sam - rekao je Nadal i dodao:

- Mnogo toga sam uradio kako treba. Ne mogu da kažem da sam spreman da osvojim turnir, jer se nikad ne zna šta može da se dogodi. Jedino što mogu da konstatujem je da sam pobedio u tri meča. Sada me čeka još jedan tećak rival.

Na pitanje da li oseća frustraciju među mladima što ne mogu da se probiju pored njega, Rodžera Federera i Novaka Đokovića, španski teniser je odgovorio:

- Ne. Svi volimo ovaj sport. Doći će dan kada će oni preuzeti primat. Nova generacija je sve bolja, sutra će Šapovalov igrati protiv Novaka i biće to zanimljiv meč. Verujem da je i interesovanje medija veće za takve duele.

Za četvrtfinale će se drugi teniser sveta nadmetati sa Čehom Tomašom Berdihom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading