Kriza srednjih godina? Federer bi da se zabavlja onako kako dugo nije

Autor:

Sport

20.01.2019

16:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Švajcarski teniser Rodžer Federer je posle poraza od Stefanosa Cicipasa u osmini finala Australijan opena izjavio da ove sezone planira da igra i na šljaci, što nije činio dve godine zaredom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rodžer Federer

Federer je u nedelju u Melburnu poražen od Grka Stefanosa Cicipasa, pa neće ostati u trci za trofej koji je osvajao prethodne dve godine. 

Legendarni Švajcarac je prethodne dve godine zbog odmora i povreda izostajao sa zahtevnog dela sezone kada se igra na šljaci, ali je sada rešio da turnire kao što su Rolan Garos i mastersi u Monte Karlu, Madridu i Rimu uvrsti u svoj kalendar. 

Federer je poslednji put na šljaci igrao u Rimu 2016. godine, dok je na Rolan Garosu poslednji put učestvovao 2015, kada ga je na putu ka tituli savladao Sten Vavrinka. 

- Sada sam u fazi kada želim da se zabavljam. To je moja želja, mislim da nije neophodno da imam veliku pauzu - rekao je Federer posle poraza od Cicipasa. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading