ŠMEKERSKI: Ovako je Nole najavio duel sa sledećim rivalom!

Autor:

Sport

21.01.2019

14:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak Đoković se posle iscrpljujuće borbe sa Danilom Medevedvom u osmini finala Australijan opena na prilično duhovit način obratio svom narednom rivalu na prvom grend slemu u 2018, Keiju Nišikoriju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Kada je, po završetku meča koji je trajao tri sata i 15 minuta čuo od "voditelja programa" na Rod Lejver areni, Džima Kurijera, da je koji minut ranije Nišikori uz petosatnu borbu (i bes Pabla Karenja Buste) prošao u četvrtfinale, Nole se najpre zahvalio na toj informaciji, uz komentar da je i on sam sa Japancem igrao antologijske, duge mečeve.

A kada je upitan kako se oseća posle pada i velike borbe sa supertalentovanim ruskim teniserom, Đoković se zamislio na sekund pa rekao:

- Pošto pretpostavljam da moj naredni rival ovo gleda.... osećam se fantastično! Nikad boljeu životu - izgovorio je najbolji teniser sveta i pokazao bicepse, na oduševljenje publike koja je sačekala njegovo obraćanje iako se približio kraj prvog sata u novom danu u Australiji.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading