Jedna žena je GLAVNA PRETNJA Novaku u Melburnu!

Autor:

Sport

24.01.2019

19:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser sveta Novak Đoković igra protiv Francuza Luke Puja za 7. finale Australijan Opena, ali nije on jedini o kome mora da brine pred polufinale u Melburnu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Prvi reket sveta

Francuska javnost veruje da Luka Puj, pre svega zbog strahovite servis-volej igre može da iznenadi Noleta, ali Francuz ima svog "džokera", pošto iza ovog tenisera stoji ona - Ameli Morezmo.

Dvostruka Gren slem šampionka i u isto toliko navrata vodeća teniserka sveta danas je vrlo uspešan i tražen trener.

"Oživela" je karijere Mikaela Ljodre, Marion Bartoli, Viktorije Azarenke i Endija Mareja, s kojim je krajem prošle godine okončala saradnju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Luka Puj je bio taj koji je najbrže reagovao i privoleo Morezmo da mu se pridruži u čudesnom pohodu na finale Australijan opena.

Morezmo, po prirodi vrlo hladna i rezervisana osoba, nije se razmetala izjavama uoči Lukinih nastupa u Melburnu, ali je znala koliko on može.

- Luka je 100 odsto spreman da dogura do kraja ako treba. Protivnike će respektovati maksimalno, ali samo od njega i naše strategije zavisi kako će igrati-  rekla je Morezmo uoči početka AO.

Nema dileme da je do najsitnijih detalja Ameli prostudirala Novakovu igru i da ima recept za, ako ne pobedu, onda bar dostojan otpor Puja u polufinalu koje je na programu u petak u 9.30.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading