Nadal: Novak je najbolji na svetu!

Autor:

Sport

26.01.2019

10:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rafael Nadal i Novak Đoković oči u oči! Finale Australijan opena doneće veliku bobru, a Španac ističe da je više nego motivisan.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

- Pronalazio sam rešenje za Novaka tokom karijere, ali je i on uspevao da nadigra mene. Reč je o momentu. Kada igra najbolje što može, vrlo ga je teško pobediti. Kada sam ja na najvišem nivo, onda sam vrlo težak rival. Zavisi i od podloge, takođe. Biće težak meč, kao što je i uvek protiv Novaka. Moraću da budem maksimalno spreman. Ipak, vrlo sam motivisan kada igram protiv takvog igrača, momka koji je prvi na svetu i koji je toliko dobar. Uzbuđen sam - rekao je Nadal.

On ističe da nije očekivao da će tako dobro igrati.

- Jesam iznenađen kako sam se pokazao na ovom turniru. Više zadovoljan nego iznenađen. Odlično sam radio sa svojim timom. Osećam da sam igrao dobro i pre početka turnira. Rekao sam na konferenciji za medije da se osećam odlično - dodao je Španac na kraju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading