UZ OVACIJE SA TRIBINA - Novak: Hvala svima koji se žrtvuju za moj san

Autor:

Sport

27.01.2019

11:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi teniser sveta Novak Ðoković izjavio je da je presrećan što je sedmi, rekordni put u karijeri osvojio Australijan open.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Srpski as je u finalu savladao Nadala 6:3, 6:2, 6:3 i stigao do 15. gren slema, na samo pet od rekordera Rodžera Federera, koga je sada nadmašio po broju trofeja u Melburnu.

- Ne mogu da opišem rečima kako se osećam. Hvala mom timu. Ovo jeste individualan sport, ali vi ste bili iza mene. Ovaj tim je pokazao recept za uspeh. Vajda, hvala što si se vratio. Uli, takođe i svim ostalima koji su u mom timu. Želim da pozdravim i moju porodicu, suprugu Jelenu i decu Stefana i Taru. Ja se osvrćem i na najvažnije ljude u mom životu, porodicu i braću, koji su me podržavali tokom cele karijere i zbog kojih sam ovde večeras. Svi oni su mnogo žrtvovali da bih ja živeo svoj san. To me podseća da budem zahvalan.Trofeji jesu važna stvar kad se sve uzme u obzir, hvala i mojoj porodici i već sada jedva čekam da se vratim u Australiju sledeće godine - rekao je Ðoković, kome je čuveni Ivan Lendl predao pehar uz ovacije sa tribina "Nole, Nole...".

Novaku je upisao 15. Grend slem trofej u karijeri. Za njega je samo nebo granica, a ako nastavi ovako da igra, još mnogo godina niko neće moći da ga zaustavi.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading