REČI KOJE ODZVANJAJU: Fudbalska legenda osula "paljubu" zbog Noleta!

Autor: Blicsport

Sport

31.01.2019

18:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni crnogorski fudbaler Dejan Savićević prokomentarisao je dominaciju Novaka Đokovića na Australijan Openu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Čovek - institucija!

- Novak je čudo u svakom smislu, i kao sportista i kao čovek. On je bio čudo i osvojio je skoro sve i pre te nesrećne povrede. Posle operacije, hvala Bogu, sve se vratilo na staro, a po mom mišljenju trebalo je da je uradi ranije, nije trebalo da čeka. Još draže mi je što je nastavio sa pobedama i da ruši rekorde jer je zapušio usta pametnjakovićima, nazovi filozofima, koji kao da su priželjkivali njegov pad i da stane. Čini mi se, sa ove distance, da su te drske izjave pojedinaca njega motivisale dodatno i ne mogu rečima dovoljno da opišem koliko mi je drago što se vratio i nevernim Tomama zapušio usta - rekao je Savićević za "Blic". 

Đoković se posle 18-mesečne krize nakon povrede vratio na vrhunski nivo i osvojio poslednja tri Grend slema. 


- Dečko je institucija. Što se tiče uspeha i karijere, naravno da nije bilo lako ići ka visinama i postati broj jedan. Međutim, odgovorno tvrdim, najteže je ostati na vrhu. A on ostaje i nadam se da će ostati što duže. Šaljem mu puno pozdrava i želim mu sve najbolje, i naravno da ću navijati za njega kao i do sada, iz sve snage - dodao je predsednik Fudbalskog saveza Crne Gore.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading