REČ STRUČNJAKA: Novak OVO ne zna da ceni!

Autor:

Sport

03.02.2019

19:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je jasno... Pol Anakon, teniski trener, rekao je da je Novak Đoković teniski odrastao u eri u kojoj su bili najbolji igrači svih vremena.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Anakon je trenutno trener Amerikanca Tejlora Frica, a ranije u karijeri je radio sa Pitom Samprasom, Timom Henmanom, Stenom Vavrinkom i Rodžerom Federerom.

- Problem za Novaka je bio taj što je on teniski odrastao u eri u kojoj su igrali najbolji teniseri svih vremena. Zbog Rodžera i Rafe, Novak je igrao u veoma teškoj eri. Mislim da on, kao teniser, nije znao da to u potpunosti ceni, kao na primer što je Rodžer to cenio jer je on odrastao u drugačijem vremenu - rekao je on.

Anakon je otkrio i kakav odnos imaju Federer i Đoković.

- Dok sam radio sa Rodžerom (između njih) nije bilo problema. Često su pričali u svlačionici, tako da mi je sve izgledalo kao da je u redu, ali nemam neke značajnije detalje. Mislim da su Rodžer i Rafa zajedno provodili dosta više vremena - dodao je Anakon.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading