SRBIN OČAJAN: Krajinović ostao bez trenera!

Autor: Blicsport

Sport

10.02.2019

19:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniser Filip Krajinović moraće da nađe novog trenera posle samo tri meseca saradnje sa bivšim švedskim teniserom, pošto je Tomas Johanson dao ostavku.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Filip Krajinović

Krajinović je protekle sedmice igrao četvrtfinale u Monpeljeu u kojem je izgubio od Čeha Tomaša Berdiha. Sa njim je bio Tomas Jonason i ništa nije ukazivalo na to da će doći do brzog raskida saradnje.

- Tomas me je u nedelju posle podne pozvao i rekao da više ne može da bude moj trener. Malo je reći da sam u šoku. Izuzetno sam iznenađen jer nisam očekivao ovakav postupak Johansona - rekao je Filip za "Blicsport".

Nikakvih neslaganja nije bilo u njihovom odnosu.

- Ne! Nismo imali niti jednu ružnu reč za sve ovo vreme. Jako lepo smo sarađivali, slagali smo se. Dobro sam igrao, imao sam dve meč lopte protiv Berdiha u Monpeljeu. OK, izgubio sam, ali nisam imao ni sreće. Ne razumem potez, ne razumem odluku- rekao je Krajinović.

Pitali smo Filipa kojim rečima je Johanson obrazložio svoju odluku.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

- Rekao je da mora da bude uz porodicu i da ne može sve vreme da putuje sa mnom na turnire. Ne razumem odluku i nije mi drag način na koji mi je saopštio da raskidamo saradnju. Ako je osećao da bismo mogli da imamo neki problem, trebalo je da mi kaže, da to rešimo. Ovako, zaista me je neprijatno iznenadio. Imao sam visoko mišljenje o njemu i kao čoveku i kao treneru, a onda mi je ovo saopštio! Zaista ne znam šta ću sada da radim- rekao je Krajinović.

Podsetimo, Krajinović i Johanson su počeli saradnju krajem novembra, Šveđanin je bio početkom decembra u Beogradu, gde su odradili mini pripreme, a potom se uputili u Monte Karlo na završne. Somborac Filip je sezonu počeo na Australijan openu na kojem je stigao do trećeg kola što je njegov najbolji plasman na grend slemovima.

Filip Krajinović će narednih nekoliko dana biti u Beogradu gde će trenirati, a naredni turnir na kojem će igrati je u Marseju koji počinje 18. februara.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading