Jednostavno, Janko Tipsarević!

Autor:

Sport

12.02.2019

08:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniser Janko Tipsarević ostvario je prvu pobedu na zvaničnom meču posle godinu i po dana, pošto je na startu čelendžera u Bangkoku savladao Tsung-Hua Janga iz Kineskog Tajpeha 6:2, 4:6, 6:4.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Janko Tipsarević se vratio tenisu!

Janko je odlično počeo i prvi set je dobio sa 6:2 bez ikakvih problema. Međutim, u drugom je momak iz Kineskog Tajpeha uzvratio i poveo sa 4:1, što je bilo nedostižno za Janka u tom setu.

U odlučujućem setu Srbin je imao poteškoća na startu pošto je Jang uspeo da napravi brejk i povede sa 2:0, međutim od tog trenutka se Janko vraća i sa neverovatnim samopouzdanjem uspeva da dobije meč posle duže pauze.

Tipsarević, koji je u Bangkok došao sa specijalnom pozivnicom kao pobednik turnira 2017. godine, slavio je prvi put posle 28. avgusta iste godine kada je na US Openu bio bolji od Tanasisa Kokinakisa, ne računajući egzibicioni turnir u Kujongu na startu ove godine.


Naredni rival u Bangkoku biće mu šesti nosilac Francuz Mark Polmans, trenutno 216. na ATP listi.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading