NOLE VERUJE U SEBE - Ðoković: Da ponovim igru iz Melburna? Nadam se...

Autor: Tanjug

Sport

12.02.2019

15:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser sveta Novak Ðoković kaže da veruje da će nastaviti u istom ritmu u nastavku sezone posle sjajnog nastupa i osvajanja rekordne sedme titule na Australijan openu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Ðoković je u Mačvanskom Prnjavoru, gde je otvorio prvi vrtić u tom selu, poručio da uživa u odmoru u Srbiji.

- Uživam i kada odmaram i treniram, trudim se da uživam u svemu što radim. Blagosloven sam da igram sport koji volim i u kojem sam uspešan, ali isto tako da taj status iskoristim i širom svest o onome što je bitno, kao što je rani razvoj dece - rekao je Ðoković u novom vrtiću "Kolibri" koji je dobio ime posle glasanaj dece.

On je dodao da želi i da se drugi priključe i osnuju dondacije kako bi na taj način dosegli do što većeg broja ljudi.


- Obrazovanje je ključ i osnova svega - naveo je Ðoković, koji je u mestu pored Šapca dobio veliki broj ovacija mališana i naveo da mu je baš drago što je imao priliku da se druži sa njima. 

Ðoković sezonu nastavlja na američkom tlu, nakon što je u Melburnu osvojio 15. gren slem trofej.

- Teniski turniri doći će na red narednog meseca. Znate svi moje planove, ne menjaju se - nije želeo dublje da ulazi u analizu srpski as.


Ipak, nije uspeo da sakrije osmeh na pitanje Tanjuga da li može u nastavku sezone da bude dominantan kao na Australijan openu, gde je u finalu bio ubedljiv protiv Rafaela Nadala.

- Nadam se - uz osmeh je zaključio Novak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading