GUROVIĆ: Nisam iznenađen porazom od Estonije

Autor: B92.net

Sport

23.02.2019

22:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši reprezentativac Milan Gurović nije iznenađen šokantnim rezultatima u kvalifikacijama za Mundobasket, poput poraza Srbije od Estonije.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Milan Gurović

"Orlovi" su neočekivano poraženi u Talinu u četvrtak u meču u kojim im je pobeda donosila mesto na Svetskom prvenstvu.

- Ako gledamo ove prozore koje smo odigrali, ne možemo da budemo zadovoljni. Međutim, danas svi igraju košarku. Cela Evropa igra. Tako da za mene nije iznenađenje- rekao je Gurović. 


"Zemlja košarke" sada strepi da li će njena reprezentacija uspeti da se plasira u Kinu. Tim Aleksandra Đorđevića mora da pobedi Izrael u nedelju u "Pioniru". 

- Ja sam uvek večiti optimista. Trebalo bi da pobedimo, sad mi Srbi smo skloni tome da pravimo razlike. Počeli smo kao i u fudbalu da kalkulišemo. Međutim, nadam se da imamo taj određeni kvalitet, igramo pred domaćom publikom i mislim da smo favoriti i da bi trebalo da se kvalifikujemo za Kinu. 


Srbija i Izrael igraju u nedelju od 16h u hali "Aleksandar Nikolić", a "Orlovi" će biti jači za Nikolu Milutinova, a očekuje se i da zaigraju Vasilije Micić i Vladimir Lučić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading