Provokator, "loš momak tenisa": Ali i motivacioni govornik

Autor:

Sport

03.03.2019

22:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Australilski teniser Nik Kirjos nakon osvojene titule u Akapulku obratio se navijačima snažnom porukom iz koje se mogu izvući pouke.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nik Kirjos

"Nevaljali dečko" svetskog tenisa i pored problema sa zdravljem, grčevima i trovanjem hranom uspeo je da prevaziđe sve tegobe i dođe do prvog trofeja ove sezone.

- Nisam ovo očekivao. Znao sam da nisam favorit i da moram da igram najbolje što mogu. Saša je neverovatan igrač, koji nema mnogo slabosti. Bio sam svestan da moram da forsiram svoj stil. Zadovoljan sam kako je sve ispalo - rekao je Kirjos.

Australijanac će od ponedeljka biti 31. igrač na ATP listi, a prvi put mu je pošlo za rukom da pobedi dva igrača iz TOP 3.

- Nadam se da sam uzor drugima koji se muče i koji misle da nema izlaza. Ako sam ja mogao da se izvučem, možete i vi. Bio sam stvarno u lošoj poziciji, nisam znao šta da radim. Ali ovakve nedelje značajno menjaju stvari - dodao je Australijanac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading