ŠOK: Đoković ispao sa Indijan Velsa!

Autor:

Sport

12.03.2019

23:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniser, Novak Đoković neočekivano je ispao sa Indijan Velsa pošto je izgubio od Filipa Kolšrajbera rezultatom 6:4, 6:4.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak ispao sa Indijan Velsa

Nije mogao Novak da dođe do svoje igre, borio se sa samim sobom, sa dahom, sa greškama. U meču koji je nastavljen pošto ga je kiša prekinula, Novak je izgledao bezvoljno i nemoćno. U jednom trenutku nemoći Đoković je slomio reket.

Sa druge strane bio je izuzetno raspoložen Kolšrajber, koji je izgledao staloženo i sigurno, igrao je veoma inteligentan tenis i nije dozvoljavao Novaku da se probudi. Nemac u 7. gemu uspeva da stigne do brejka, zasluženo. Nije imao Novak snage za preokret iako je imao 3 brejk lopte, 35-godišnji teniser je priveo set kraju koji je dobio sa velikih 6:4.

Nemački veteran je izdominirao u drugom setu, Novak je izgledao kao sparing partner u nekim trenucima, Novaku ništa nije išlo od ruke, slabo se kretao, a Kolšrajber je iskoristio sve greške, a svoje šanse pravovremeno iskoristio.

Uspeo je Novak da vrati jedan brejk u drugom setu, ali nije bilo dovoljno, vidno motivisan Nemac identičnim rezultatom osvaja i drugi set.

Kolšrajber je po drugi put u karijeri savladao Đokovića, a prvi put prvog na svetu, što je njegov najbolji rezultat u karijeri.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading