Vajda je kriv što je Novak bio očajan u Indijan Velsu!

Autor:

Sport

14.03.2019

17:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniser Novak Đoković podbacio je na turniru u Indijan Velsu pošto je ispao već u šesnaestini finala, a mnogi su za loš nastup u Kaliforniji okrivili Marijana Vajdu.

RepublikaFoto: Starsport
Marijan Vajda i Novak Đoković

Novakov trener Vajda nije bio u "boksu" Đokovića tokom prvog Mastersa sezone, a nekada četvrti teniser sveta Greg Rusedski je postavio dobro pitanje.

- Gde je bio Marjan Vajda? Novak nije odigrao zvaničan meč 42 dana. Znajući sebe, ja bih želeo da uvek imam trenera koji mi govori šta da radim kao utehu- rekao je Rusedski. 

Novak je posle poraza od Filipa Kolšrajbera u trećem kolu Indijan Velsa najavio Vajdin povratak na sledećem turniru, Mastersu u Majamiju. 


- Ako stvari ne idu kako ih Novak zamišlja, on često gleda u Vajdu i od njega traži odgovore. On (Vajda) zna tačno šta treba da uradi. Mislim da mu je to bilo potrebno ove nedelje, više nego što će mu biti naredne- dodao je Rusedski. 

Sledeći turnir za najboljeg tenisera sveta, koji se igra u Floridi, na programu je od 20-31. marta. Novak je u Majamiju prošle godine ispao u drugom kolu, kada ga je porazio Francuz Benoa Per.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading