Vajda se vratio!

Autor:

Sport

20.03.2019

08:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekada četvrti teniser sveta, Britanac Greg Rusedski smatra da najbolji teniser sveta Novak Đoković ima najveće izglede da osvoji Masters u Majamiju. Pošto Novakov trener, Marijan Vajda nije bio uz njega u Indijan Velsu gde je prvi reket sveta neočekivano poražen, teniska javnost smatra da je to bio veliki hendikep za njega, ali Slovak se vraća tamo gde mu je mesto.

Marijan Vajda je Novakova "talija"

Đoković će pokušati da osvoji sedmu titulu na ovom turniru, prvu posle 2016. godine, a Rusedski veruje da ćemo do kraja meseca gledati drugačijeg Novaka u odnosu na izdanje u Indijan Velsu.

- Mislim da će Novak biti opet u fokusu. Mora da bude favorit za titulu jer se i Marjan Vajda vratio. Tu je od početka tako da će Novak biti taj kojeg treba pobediti. Takođe, mislim da će i Dominik Tim imati još jednu dobru nedelju jer je teren sporiji i vetrovito je- rekao je Britanac.  

Ima i onih koji veruju da će biti drugačije. Danijela Hantuhova je na strani Federera. 


- I dalje tipujem da će pobediti Rodžer. Očajnički želim da on osvoji titulu- rekla je Slovakinja.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading