Novakov plan da se izdvoji od Federera i Nadala

Autor:

Sport

27.03.2019

16:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Britanski stručnjak Leon Smatra da je Novak Đoković već fokusiran na Rolan Garos, zbog čega nije stigao do završnice turnira u Indijan Velsu i Majamiju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Najbolji teniser sveta je u Indijan Velsu izgubio od Filipa Kolšrajbera, dok ga je u Majamiju eliminisao Roberto Bautista Agut.

- Novak želi da bude prvi igrač ove generacije koji je dva puta bio šampion sva četiri gren slem turnira. Zaboravljamo da je Federer samo jednom osvojio Rolan Garos, a da Rafael Nadal ima samo jedan trofej na Australijan Openu. Ukoliko bi trijumfovao u Parizu, Đoković bi se sasvim sigurno izdvojio od njih dvojice. Mislim da se on već okrenuo tome - kazao je Smit, koji je predvodio tenisku reprezentaciju Velike Britanije do titule u Dejvis Kupu 2015. godine.

Inače, Đoković je aktuelni šampion Vimbldona, US Opena i Australijan Opena. Trofej sa Rolan Garosa pripao mu je samo jednom, 2016. godine, kada je osvojio prvi Nole slem.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading