Možemo da odahnemo: Đoković nije u krizi!

Autor: Beogradski mediji

Sport

01.04.2019

14:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser sveta je zabrinuo svoje navijače lošim nastupima u Indijan Velsu i Majamiju. Srpski teniser Novak Đoković je ipak zadržao prvu poziciju na ATP listi. Međutim, nema mesta za paniku, kaže čovek koji poznaje Novaka bolje od ostalih.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Prvi reket sveta

Bivši trener Novaka Đokovića Nikola Pilić ističe da prvi reket sveta nije u krizi i da su njegovi loši rezultati na američkoj turneji povezani s tim što posle Australijan opena nije odigrao nijedan zvaničan meč.

- Nema potrebe za panikom, Novak nije u krizi. Nije igrao dugo, još od Australijan Opena, pa je sigurno i to uticalo na njegove partije u Indijan Velsu i Majamiju. Najbolji pokazatelj je to što je Bautistu Aguta u prvom setu počistio, a da ima nekih problema, sigurno tako ne bi odigrao. Sve će to doći na svoje, vraća se u Evropu, pa će sigurno tu pokazati sav svoj kvalitet. Kad igra u šestoj brzini, njemu niko ne može da priđe. To se najbolje moglo videti od sredine prošle godine, kada je dominirao - rekao je Pilić za beogradske medije.

Hrvatski teniski trener i dalje veruje da Srbin može da stigne Rodžera Federera po broju osvojenih Gren slemova.

RepublikaFoto: Starsport
Nikola Pilić

- Naravno da verujem u Novaka, jer ga znam dugo. Samo je bitno da bude zdrav i da ga zaobiđu povrede. Siguran sam da će on dati sve od sebe, teško je predvideti šta može da se dogodi za godinu ili dve, ali u njegovim mislima sigurno postoji cilj da stigne Federera, koga izuzetno cenim i smatram da je reč o velikom teniseru - zaključio je Pilić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading