Đoković: Moram da se promenim zbog Stefana i Tare!

Autor:

Sport

03.04.2019

18:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser sveta, Novak Đoković je poznat po tome što pokazuje emocije na terenu, što mu mnogi zameraju, ali i on je samokritičan. Slomio je reket na turniru u Indijan Velsu, a sada je otkrio koliko se kaje zbog toga.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Prvi reket sveta i dalje radi na sebi

- Još uvek imam te momente na terenu, lomljenje reketa... I kada se to dogodi zapitam se: Šta to radim? Imam dvoje dece, a mnoga širom sveta to sve gledaju, imitiraju vas, upijaju sve što radite. I zbog toga mi je uvek u "malom mozgu" to da sve što radim, radim sa stilom i dostojanstvom, uvek imam taj unutrašnji glas koji mi govori da hiljade mališana širom sveta traže nekog na koga će se ugledati. Osećam se razočarano zbog takvih postupaka - rekao je Novak.

Novak nije ponosan na to kako se nosi sa pritiskom na terenu...

- Kao da sam izdao sebe, nisam uspeo da radim ono što sam želeo, ali sam isto tako naučio da postoji vreme za sve u životu i uvek razlog zbog kog želimo da u dostignemo maksimum. Moram da prihvatim i uvažim i kanališem takve stvari... Moram da radim svaki dan, do kraja svog života, dokle god dišem i srećan sam sa takvim mislima. Smatram da sam uspeo da izdvojim pozitivne stvari koje mi kreiraju put - zaključio je Đoković.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading