NADAL: Težak početak sezone

Autor:

Sport

13.04.2019

14:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španski teniser Rafael Nadal ističe da su mu pojedine situacije sa početka sezone vrlo teško pale, te da se nada dobrim rezultatima na šljaci.

RepublikaFoto: tanjug/AP
Rafael Nadal

Drugi teniser sveta se na teren vratio u Australijan openu, posle propuštene završnice prošle sezone. U Melburnu je do finala došao bez izgubljenog seta, da bi izgubio od Novaka Đokovića maksimalnim rezultatom.

Potom je poražen u drugom kolu Akapulka od Nika Kirjosa, da bi u Indijan Velsu predao polufinalni meč Rodžeru Federeru.

Zbog povrede je propustio Majami, a takmičenjima se vraća u Monte Karlu.

- Ovo je uvek bilo posebno mesto za mene. Kao dete sam gledao velike šampiona kako pobeđuju ovde, uvek mi je bio san da ovde budem uspešan - rekao je Nadal po dolasku u Kneževinu. 

- Sada sam dobro. Početak sezone je bio težak za mene. Nikad nije lako pomiriti se sa predajom, na šta sam bio prinuđen u Indijan Velsu. Međutim, znam da je jedini način da se svi problemi zaborave da nastavitim da igram. Nadam se da ću turnir u Monte Karlu početi u sredu, tako da ću imati još nekoliko dana za trening.

Branilac titule je slobodan u prvom kolu trećeg mastersa u sezonu, a prva prepreka mu je bolji iz meča Roberto Bautista Agut i Džon Milman.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading