(FOTO) Svi su ga krivili za Novakov debakl, ali on je ponovo uz Đokovića!

Autor:

Sport

15.04.2019

11:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španski teniski trener i mentalni guru ponovo se pojavio u javnosti u blizini porodice Đoković. Španac više ne sarađuje sa Novakom i Markom Đokovićem zbog ogromnih kritika na njegov način rada. Mnogi su Novakov mentalni pad u jednom delu karijere upravo pripisivali saradnji sa Imazom, međutim, on će na Mastersu u Monte Karlu biti uz Novaka i Marka.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Pepe Imaz

Novak je u nekoliko navrata istakao da je njegovo prijateljstvo sa Imasom i dalje u punom sjaju, a Marko je nastavio da sarađuje sa Špancem na njegovoj teniskoj akademiji.

Sada, na turniru u Monte Karlu, Marko i Novak su se prijavili za učešće u dubl konkurenciji tog Mastersa, a na terenu u Kneževini viđen je u kadru kako posmatra svog štićenika, mlađeg Novakovog brata.

Braća Đoković prvo kolo dubla igraju u ponedeljak protiv Huan-Sebastijana Kabala i Roberta Faraha, dok Novak i dalje čeka protivnika u drugom kolu singla (Kolšrajber ili Daniel).

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading