Nadal počistio Bautistu Aguta sa terena - "Kralj šljake" prepustio samo 2 gema!

Autor:

Sport

17.04.2019

15:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španski teniser Rafael Nadal ubedljivo je savladao Roberta Bautistu Aguta sa 2:0 (6:1, 6:1) u drugom kolu Mastersa u Monte Karlu.

RepublikaFoto: Ap photo
Rafael Nadal je "počistio" Bautistu Aguta sa terena.

Očekivalo se da Nadal ima bar manjih problema u duelu protiv sunarodnika, koji igra dobro na šljaci i pravi probleme svim velikim teniserima. Međutim, ovoga puta tako nije bilo i Nadal je prosto počistio Bautistu Aguta prepustivši mu samo dva gema za sat i 17 minuta igre.

Samo 13 poena osvojio je Bautista Agut u prvom setu i bilo je jasno da neće imati šta da traži protiv raspoloženog Nadala, koji je meč završio sa čak 5 napravljenih brejkova. 

Nadal je osvojio 21 set zaredom na Mastersu u Monte Karlu.

Rafa je odigrao prvi meč posle mesec dana pošto je imao problema sa levim kolenom, zbog čega je morao da preda polufinalni meč Rodžeru Federeru na Indijan Velsu. 


U prvom kolu "kralj šljake" je bio slobodan, a u narednom će igrati protiv Bugarina Grigora Dimitrova, koji je savladao Jana Lenarda Štrufa sa 2:0. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading