MOJ DUŠAN ĆE OSVAJATI TITULE!

Autor:

Sport

22.04.2019

03:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

San Dušana Lajovića (28) o osvajanju prve titule u karijeri, i to na turniru iz masters serije, raspršio je Fabio Fonjini. Srpski teniser poražen je u Monte Karlu od Italijana sa 6:3, 6:4 u svom prvom velikom finalu, ali niko ne sumnja da će od danas 24. igrač ATP liste uskoro doći do prvenca.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Imali su sjajnu nedelju u kneževini... Fonjini i Lajović

Najveću podršku u Monaku imao je od devojke Lidije i roditelja, a uzbuđenje neposredno posle meča sa Srpskim telegrafom je podelila Ducijeva majka Marina.

- Presrećna sam iako moj Dušan sad nije uspeo. Videli ste kako je igrao, bravo. Niko od nas nije tužan. Kao što je moj sin obećao, biće ovaj i ostali veliki trofeji njegovi, kad-tad - poručila nam je ukratko gospođa Lajović.

Dušan: Nadam se revanšu i da ću jednom uzeti tu prvu titulu

Igrao je naš teniser hrabro od prvog do poslednjeg poena, ali je tri godine stariji Italijan slavio na iskustvo. Najpre je vratio brejk zaostatka, a onda preokrenuo i munjevito osvojio prvi set. Udario je Fabio brejkom i početkom drugog seta, Duci se trgao, ali nije imao snage za potpuni preokret posle novog izgubljenog svog servisa.

- Fabio, čestitam ti, radio si naporno za ovo. Možda ću jednom dobiti priliku za revanš. Hvala svima u mom timu, mojim roditeljima, devojci i mojim navijačima. Nadam se da ćemo jednom uzeti tu prvu titulu - istakao je Dušan posle finala.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading