Olga Danilović na korak od glavnog žreba!

Autor: Sportklub, Republika

Sport

28.04.2019

15:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska teniserka Olga Danilović nadigrala je u polufinalu kvalifikacija za WTA turnir u Rabatu Anu Danilinu iz Kazahstana u dva seta, 7:5, 6:3.

RepublikaFoto: Viktor Červяkov
Olga Danilović

Danilovićeva je do finala kvalifikacija stigla posle jednog časa i 37 minuta igre, ali i mnogo uzbuđenja na meču u Maroku.

Kazahstanka je prva stigla do brejka u trećem gemu, ali je srpska igračica odmah uzvratila. Zatim je Danilovićeva za 5:3 napravila brejk, ali je sada spreman odgovor imala Danilina. 119. teniserka sveta je do narednog brejka stigla u ključnom trenutku, tačnije u završnici gema i sa 7:5 završila prvi deo igre.

U nastavku je viđena ubedljivija igra Danilovićeve, iako je start drugog seta obeležio brejk 373. teniserke sveta. Uspela je srpska teniserka da odmah vrati brejk, a zatim da u osmom gemu još jednom oduzme servis protivnici i mirno završi duel.

Njena rivalka u finalu kvalifikacija biće pobednica duela Šufs – Nikulesku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading