Hrvat zaboravio na Novaka!

Autor:

Sport

05.05.2019

07:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goran Ivanišević, nekadašnji hrvatski teniser, ponovo je pokrenuo pitanje najboljeg u "belom" sportu, ali biće da j nešto prevideo... On je rekao kako ga ne iznenađuje to što su Rodžer Federer i Rafael Nadal i dalje u vrhu svetskog tenisa, zaboravivši na najboljeg tenisera sveta.

Goran Ivanišević

Proslavljeni Hrvat smatra da je neverovatno to što su Nadal i Federer toliko godina u kontinuitetu

- Uopšte me ne iznenađuje. Svakako da je impresivno to šta postižu u ovim godinama, ali ne zaboravimo da su njih dvojica najbolji teniseri ikada, tako da me kod njih ništa ne iznenađuje- rekao je Ivanišević.

On se prisetio 2001. godine i načina na koji je stigao do trofeja na Vimbldonu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

- Sećam se svakog uzdisaja tog dana, svakog trenutka. Sećam se svih detalja koji su mi promenili život tada. Gledao sam Teletabise svaki dan i parkirao sam auto uvek na istom mestu. Tog ponedeljka imao sam istu rutinu, činilo se kao da sam na fudbalskom stadionu, navijači su me vodili do trijumfa- rekao je Ivanišević.

Hrvatski teniser u velikom finalu pobedio je Peta Raftera, posle velike borbe i pet setova. Inače, Ivanišević je te godine u London došao sa "vajld kartom" i uspeo je da dođe do velikog finala, a potom i jedini Gren slem titule.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Molar

05.05.2019 09:41

Split, hrvat, zavist, mrznja, smisljena zloba.... i eto dobijete G. Ivanisevica