Đoković saznao rivala u Madridu: Novak protiv Francuza za 13/13!

Autor:

Sport

08.05.2019

13:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser sveta, Novak Đoković je saznao rivala u trećem kolu turnira masters serije u Madridu. Naš as će ukrstiti rekete sa Žeremijem Šardijem koji je sa 6:1, 6:2 savladao Dijega Švarcmana za tačno jedan sat igre.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Francuski teniser je bio potpuno dominantan na ovom susretu. U prvom setu je dozvolio rivalu tek jedan gem, a čak dva je dobio sa nulom.

Tako je bilo i u drugom setu u odnosu snaga na terenu. Francuz je lagano rešavao gemove na sopstveni servis, a i one na rivalov. Počitio je Švarcamana sa terena, koji je najveći otpor pružio u poslednjem gemu susreta.

Novak će sa Šardijem odmeriti snage u četvrtak (termin još uvek nije poznat).

Đoković je apsolutni favorit, ne samo zato što je prvi reket sveta (Šardi je 47. teniser planete), već i što Francuz nije uspeo da ga savlada nijednom dosad, a imao je čak 12 prilika.

Šardi je "redovna mušterija" našeg asa, a prošli put ga je Novak pobedio na turniru u Šangaju sa 6:3, 7:5. Pa, neka tradicija ostane nepromenjena.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading