TROICKI POD ISTRAGOM?!

Autor:

Sport

15.05.2019

03:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pre devet godina je pobedom nad Mišelom Ljodrom doneo Srbiji Salataru i titulu u Dejvis kupu, potom je godinu dana kasnije (2011) bio 12. igrač planete, ali je sada Viktor Troicki (33) dotakao dno teniske karijere!

Viktor Troicki

Srpski as poražen je u kvalifikacijama na čelendžeru u nemačkom Hajlbronu od Atile Balaša, pošto je prokockao vođstvo od 6:1, 5:1 i 40:15 u gemu u kom je prvi put servirao za meč. Nije iskoristio čak četiri meč- lopte, pa je na kraju Mađar slavio sa 1:6, 7:6 i 6:3, osramotivši Viktora za sva vremena!

INTERNET USIJAN

Odmah po završetku meča internet se usijao od komentara mahom posetilaca iz inostranstva koji su tvrdili da je Troicki namerno izgubio meč i da bi trebalo da se nađe pod istragom. Viktor, koji je trenutno 259. igrač na svetu, od početka sezone igra isključivo na čelendžerima, gde nije imao previše uspeha i nije prošao dalje od 3. kola. Jedini veliki turnir na kom je učestvovao bio je Australijan open, gde je 16. januara eliminisan od Grka Stefanosa Cicipasa u 2. kolu sa 6:3, 2:6, 6:2, 7:5.

Ipak, teniski stručnjak Radmilo Armenulić smatra da Viktor nije prodao meč u Nemačkoj.

- Ne, ne. Ne verujem da je namerno prodao meč. Ne liči mi to na njega. Bilo je situacija takvih, ne bih sad da pominjem imena, ali nije on taj slučaj. Ne verujem da mu toliko fali novca, pa da je za neke male pare to uradio. Troicki u većem delu sezone nije radio ništa. Njemu treba dobar trener, dobar krug ljudi - rekao je Armenulić za Srpski telegraf.

ŽALOSNO STANJE

On je dodao da se nada da će se Viktor ponovo u potpunosti posvetiti tenisu.

- On je dobar momak. Žalosno je u kakvom se stanju nalazi, nije odmakao dalje od čelendžera. Trenutno igra na amaterskom nivou. On poseduje talenat, bio je 12. igrač sveta. Međutim, nema disciplinu. Ako bi ponovo bio posvećen tenisu, ne vidim zašto se ne bi vratio među 50 najboljih igrača na ATP listi - zaključuje Radmilo.

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading